Coronavirus: informatie over rijlessen en cursussen

Het coronavirus (COVID-19) heeft een flinke impact op alle inwoners in Nederland. Dagelijks kunnen de instructies vanuit de overheid wijzigen aan inwoners en bedrijven. Op deze pagina vind je de status van de impact op rijlessen en theorie cursussen bij Rijschool Paul Lam.

CBR examens
Naar aanleiding van het coronavirus heeft het CBR besloten om tot en met 28 april alle rijexamens, tussentijdse toetsen, medische rijtesten en Code95 cursussen te annuleren. Op dit moment is het niet mogelijk om nieuwe examens in te plannen of examens om te zetten. Dit is voor onbepaalde tijd onmogelijk.

Lessen en cursussen
In verband met het COVID-19 virus hebben wij helaas het besluit moeten nemen om alle lessen, cursussen en examens t/m 28 april te annuleren. Mocht het CBR besluiten om langer dicht te blijven, zullen wij de periode ook verlengen.

In deze periode zal ons kantoor beperkt geopend zijn. Wij vinden het vervelend om deze maatregelen te moeten nemen, echter moeten we op dit moment denken aan ieders veiligheid. Ons kantoor daarom beperkt bereikbaar.
Maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 tot 16:00 uur.
Graag zo veel mogelijk uw vragen via e-mail versturen aan info@paullam.nl

Onze medewerkers doen hun best om uw vragen te beantwoorden. Wel kan het langer duren dan u van ons gewend bent voordat u reactie heeft ontvangen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Zodra er meer bekend is om de lesactiviteit weer te hervatten neemt Verkeersschool Paul Lam contact op.

Voor verdere ontwikkelingen betreft de maatregelen houd onze website en social media in de gaten.

Huidige status (bijgewerkt op 1 april 2020)

Opleiding of cursusGaat het door?Opmerkingen
Rijlessen – autoNee
Rijlessen – motorNee
Rijlessen – scooterNee
Rijlessen – vrachtautoNee
Rijlessen – autobusNee
Theorie cursus – auto theorieNee
Theorie cursus – motor theorieNee
Theorie cursus – Klein vaarbewijs 1Nee
Theorie cursus – vrachtwagen (RV1)Nee
Theorie cursus – vrachtwagen (V2C + V3C)Nee
Theorie cursus – nascholing code 95Nee
Motor sleutel cursusNee

Heb je een vraag of bijvoorbeeld jouw auto rijles of rij examen wel doorgaat? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier (reactie binnen 1 werkdag) of bel ons direct op 024-377 01 43. Je kunt ons ook een email sturen via info@paullam.nl.

Ik ga akkoord dat Verkeersschool Paul Lam mijn gegevens gebruikt om mij verder te informeren via e-mail of telefoon. Wij verstrekken deze gegevens niet aan derden. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Wil je liever langskomen?