Coronavirus: informatie over rijlessen en cursussen

Het coronavirus (COVID-19) heeft impact op alle inwoners in Nederland. Dagelijks kunnen de instructies vanuit de overheid wijzigen aan inwoners en bedrijven. Op deze pagina vind je de status van de impact op rijlessen en theorie cursussen bij Rijschool Paul Lam.

Naar aanleiding van de persconferentie van 14-12-2020 heeft de overheid besloten om tot 19 januari 2021 alle rijlessen stop te zetten (contact beroepen). Ook rijexamens, tussentijdse toetsen, en Code95 cursussen zijn geannuleerd. Op dit moment is het niet mogelijk om nieuwe examens in te plannen of examens om te zetten. Dit is voor onbepaalde tijd onmogelijk gemaakt.

Wij zijn op dit moment druk bezig om de kandidaten te informeren die dit aangaat.

Ons kantoor is tot 18 januari 2021 beperkt bereikbaar. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via e-mail: info@paullam.nl

Onze medewerkers doen hun best om uw vragen te beantwoorden. Wel kan het langer duren dan u van ons gewend bent voordat u reactie heeft ontvangen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Voor verdere ontwikkelingen betreft de maatregelen houd onze website en social media in de gaten.

Huidige status (bijgewerkt op 14 december 2020)

Opleiding of cursusGaat het door?Opmerkingen
Rijlessen – autoNee
Rijlessen – motorNee
Rijlessen – scooterNee
Rijlessen – vrachtautoNee
Rijlessen – autobusNee
Theorie cursus – auto theorieNee
Theorie cursus – motor theorieNee
Theorie cursus – Klein vaarbewijs 1Nee
Theorie cursus – vrachtwagen (RV1)Nee
Theorie cursus – vrachtwagen (V2C + V3C)Nee
Theorie cursus – nascholing code 95Nee
Motor sleutel cursusNee

Heb je een vraag of bijvoorbeeld jouw auto rijles of rij examen wel doorgaat? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier (reactie binnen 1 werkdag) of bel ons direct op 024-377 01 43. Je kunt ons ook een email sturen via info@paullam.nl.

    Ik ga akkoord dat Verkeersschool Paul Lam mijn gegevens gebruikt om mij verder te informeren via e-mail of telefoon. Wij verstrekken deze gegevens niet aan derden. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

    Wil je liever langskomen?