Coronavirus: informatie over rijlessen en cursussen

Het coronavirus (COVID-19) heeft een flinke impact op alle inwoners in Nederland. Dagelijks kunnen de instructies vanuit de overheid wijzigen aan inwoners en bedrijven. Op deze pagina vind je de status van de impact op rijlessen en theorie cursussen bij Rijschool Paul Lam.

CBR examens
Naar aanleiding van het coronavirus heeft het CBR besloten om tot en met 19 mei alle rijexamens, tussentijdse toetsen, medische rijtesten en Code95 cursussen te annuleren. Op dit moment is het niet mogelijk om nieuwe examens in te plannen of examens om te zetten. Dit is voor onbepaalde tijd onmogelijk.

Lessen en cursussen
Goed nieuws! De motorlessen en de scooter/bromfiets lessen gaan weer van start!
Vanaf 11 mei mogen ook de andere categorieën weer gaan lessen.

Op kantoor zijn we al druk bezig om de herstart voor te bereiden. De lessen en examens van 2 maanden opnieuw inplannen is een hele klus. We wachten af tot het CBR examencapaciteit beschikbaar stelt. Zodra er meer nieuws is informeren we de leerlingen persoonlijk over het vervolg van hun opleiding.
De scooter/bromfiets examens en de AVB examens (voertuigbeheersing motor) zijn al beschikbaar. De kandidaten zijn hier al persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Over de theorie cursussen en theorie examens moet nog meer duidelijkheid komen vanuit de overheid en het CBR. Zodra dit bekend is zullen we ook hierover persoonlijk contact opnemen met de betreffende kandidaten.

Ons kantoor is volgens de reguliere openingstijden geopend. Echter zijn er een aantal maatregelen genomen, om te denken aan ieders veiligheid en verwachten dat deze in acht worden genomen.

Graag zo veel mogelijk uw vragen via e-mail versturen aan info@paullam.nl

Onze medewerkers doen hun best om uw vragen te beantwoorden. Wel kan het langer duren dan u van ons gewend bent voordat u reactie heeft ontvangen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Zodra er meer bekend is om overige de lesactiviteit/cursussen weer te hervatten neemt Verkeersschool Paul Lam contact op.

Voor verdere ontwikkelingen betreft de maatregelen houd onze website en social media in de gaten.

Huidige status (bijgewerkt op 6 mei 2020)

Opleiding of cursusGaat het door?Opmerkingen
Rijlessen – autoVanaf 11 meiNog geen examens
Rijlessen – motorJaMet eigen kleding, zie pakketten
Rijlessen – scooterJa
Rijlessen – vrachtautoVanaf 11 meiNog geen examens
Rijlessen – autobusVanaf 11 meiNog geen examens
Theorie cursus – auto theorieNee
Theorie cursus – motor theorieNee
Theorie cursus – Klein vaarbewijs 1Nee
Theorie cursus – vrachtwagen (RV1)Nee
Theorie cursus – vrachtwagen (V2C + V3C)Nee
Theorie cursus – nascholing code 95Nee
Motor sleutel cursusNee

Heb je een vraag of bijvoorbeeld jouw auto rijles of rij examen wel doorgaat? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier (reactie binnen 1 werkdag) of bel ons direct op 024-377 01 43. Je kunt ons ook een email sturen via info@paullam.nl.

Ik ga akkoord dat Verkeersschool Paul Lam mijn gegevens gebruikt om mij verder te informeren via e-mail of telefoon. Wij verstrekken deze gegevens niet aan derden. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Wil je liever langskomen?