Klein vaarbewijs 1

Je vaarbewijs halen bij Verkeersschool Paul Lam BV

Wil jij het vaarbewijs in 9 uur op zak hebben, meld je dan nu aan voor de dagcursus Klein Vaarbewijs!
De cursus Klein Vaarbewijs wordt in kleine groepen gegeven, zodat u veel persoonlijke aandacht krijgt.

Waarom een cursus volgen voor het vaarbewijs?
Het slagingspercentage bij het examen voor het vaarbewijs is 55%. Het verschil in slagingspercentage van mensen die een cursus volgen is beduidend hoger, dan mensen die zelfstudie doen.

De cursus voor het Klein Vaarbewijs 1 bestaat uit 9 uur.
De kosten hiervan bedragen € 150,- inclusief boeken.
Het theorie examen dien je zelf te reserveren.

Er is geen ondergrens gesteld aan de leeftijd voor het vaarbewijsexamen. Ook al slaag je met 16 jaar, het diploma gaat pas in werking vanaf het 18e jaar.

Cursus klein vaarbewijs:

Zaterdag 2 mei 12.30u-17.00u
&
Woensdag 13 mei 17.30u-21.30u

Schrijf je telefonisch of via de mail in. 024-3770143 of info@paullam.nl.

Wanneer is het vaarbewijs verplicht?

Het vaarbewijs is verplicht voor een zeil- of motorschip vanaf 15 meter dat niet bedrijfsmatig wordt gebruikt en voor een waterscooter, jetski, rubberboot met een lengte kleiner dan 15 meter maar harder kan varen dan 20 km per uur. Het aantal PK’s is niet van belang maar wel de specificaties van de gehele boot. Zo kan een rubberboot met 6pk vaak al sneller dan 20km per uur. Er is nog geen praktijkexamen voor het klein vaarbewijs 1 maar in de landen om ons heen zijn hier al wel examens verplicht. Nederland zal op korte termijn ook volgen.

Uiteraard komt de praktijk ruimschoots aan de orde, zodat u na de cursus niet alleen uw vaarbewijs-diploma gehaald heeft, maar ook echt begrijpt hoe het allemaal werkt. Op deze manier wordt het leuk om het vaarbewijs te gaan halen!

Pakketten