Reviews en het delen van ervaringen van klanten met ons bedrijf
We zijn continu bezig om de dienstverlening voor onze klanten te verbeteren. Hiervoor verzamelen wij reviews via social media, Google Bedrijven en Klantenvertellen. We vragen onze klanten om te beoordelen of ze tevreden zijn over de kwaliteit van de rijlessen, de rij-instructeurs en het gemak voor het inplannen van rijlessen of cursussen. Hieronder vind je een selectie van onze meest recente klantbeoordelingen. Wil je ook een review over onze rijschool plaatsen? Klik dan op deze knop en plaats een beoordeling over Paul Lam in Nijmegen. Paul Lam beoordelen

Ervaringen van klanten op Google
Ben je benieuwd naar wat klanten van ons vinden op Google? Zie hieronder een overzicht van de meest recente reviews die door Google gebruikers zijn geplaatst over rijschool Paullam.

 • Goede en leuke lessen gehad van Frits, Remco en Willeke. Veel dank daarvoor!

  Tjeu Borremans Avatar Tjeu Borremans
 • Fijne rijschol met goede en gezellige instructeurs. Ik heb met veel plzeier mijn motorrijbewijs gehaald. Communiceren goed over planning en wijzigingen (zeker belangrijk in de corona-tijd). Parkeren kan ik de... Lees meer

  Bogdan Tyka Avatar Bogdan Tyka
 • Hele fijne rijschool met super fijne rij instructeurs en instructrice. Er wordt ruim de tijd voor je genomen om je uit te leggen hoe iets werkt. Door de fijne werkwijze... Lees meer

  Madelon M Avatar Madelon M
 • Erg fijne rijschool met prettige instructeurs. Je wordt goed voorbereid op beide examens en je legt een goede basis voor het motorrijden. Ik heb hier met veel plezier les gehad... Lees meer

  Leonie Klaassen Avatar Leonie Klaassen
 • Ondanks de corona-crisis toch nog redelijk vlot mijn motor rijbewijs kunnen halen, in 1 keer!

  Pim Hendriks Avatar Pim Hendriks
 • Ik heb bij Paul Lam rijlessen gevolgd voor het motorrijbewijs. Alle rij instructeurs zijn vakkundig en geven prettig les. Ik ben voor beide examens in 1x geslaagd en daar hebben... Lees meer

  Bas T Avatar Bas T
 • Blijf altijd goed. Mij maakt het niet uit wat ik daar krijg, theorie of rijles, voor mij zijn zij de beste rijschool. Top ga zo door... 😊

  Andrea Fodor Avatar Andrea Fodor
 • Ik heb zeer leerzame lessen gehad en ontzettend veel vooruitgang geboekt. Beide praktijkexamens in één keer behaald! Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden.

  Masha Lauran Avatar Masha Lauran
 • Paul Lam is een fijne rijschool die ik van harte kan aanbevelen. Vriendelijke instructeurs en vriendelijk personeel dat de telefoon opneemt en mails beantwoordt. Heel erg bedankt bij het in... Lees meer

  Jan van Thull Avatar Jan van Thull
 • Hele fijne rijschool. Gemoedelijke sfeer en heel vriendelijke en leuke instructeurs. Wat ik leuk vond; veel jonge meiden die motorrijles hebben hier!

  Rosa van den Groenendaal Avatar Rosa van den Groenendaal

Klantervaringen op Instagram
Bij Paullam slagen er bijna dagelijks cursisten voor hun rijbewijs of theorie examens. Wij plaatsen berichten van geslaagde cursisten en hun ervaringen die ze met ons delen. Berichten met foto’s van de cursisten worden alleen geplaatst na toestemming van de cursisten.

Ervaringen van klanten op Klantenvertellen.nl
Ben je benieuwd hoe klanten ons beoordelen via klantenvertellen.nl? Hieronder vind je een overzicht van de meest recente reviews die door klanten van onze rijschool zijn geplaatst.  

Hier moet je zijn voor je motorrijbewijs

Dankzij de fijne lessen van Remco en Tim in één keer mijn motorrijbewijs gehaald. Elke les was leerzaam, met een open en gezellige sfeer. Ik ben niet zo geduldig, maar door de bekwaamheid en persoonlijke aanpak keek ik naar elke les uit! Daarnaast organisatorisch top voor elkaar: Super vriendelijk en duidelijke communicatie, er wordt veel met je meegedacht en goed bereikbaar. Vandaag mijn rijbewijs gehaald en volgende week mijn motor ophalen bij Paul Lam, want zelfs het geluk gehad een lesmotor te kunnen overkopen. Kortom, ga hier lessen. Krijg je geen spijt van, beloofd.
- Nijmegen - 31 mei 2023

Top rijschool.

Vanaf het begin tot het eind een hele prettige ervaring. Altijd duidelijk communicatie en een prettige sfeer tijdens de lessen.
- Nijmegen - 2 april 2023

Geweldig

Gelest bij Remco en Tim. Zowel AVB en AVD in 1 keer behaald. Duidelijk en direct in communicatie. Aanrader!
- Nijmegen - 31 maart 2023

Top rijschool!

Dankzij de ervaren en kundige motorinstructeur Tim heb ik mijn motorrijlessen als zeer positief ervaren en mijn motorrijbewijs in één keer kunnen behalen. De lessen hebben een fijne opbouw en Tim was elke les enthousiast, vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Daardoor heeft hij mij het vertrouwen gegeven om veilig de weg op te kunnen gaan met de motor. De dames van de planning zijn ontzettend meedenkend en vriendelijk en zijn ook zeker onmisbaar binnen deze rijschool. Ik ben zo tevreden over deze rijschool dat het jammer was dat ik mijn examen had gehaald en de lessen voorbij waren.
- Nijmegen - 29 maart 2023

Geweldig, aardig en ook nog eens duidelijk

Super. Erg aardig en ook veel kennis van zaken
- Wijchen - 25 maart 2023

Zeer goede ervaring. Weten echt waar ze over praten.

Zeer goede ervaring. Weten echt waar ze over praten. En hebben goed opgeleide instructuers
- Gassel - 25 maart 2023

Super rijschool!

Geen enkele slechte ervaringen met deze rijschool. Hele aardige rij-instructeurs die duidelijke uitleg geven. Ik heb vandaag mijn motorrijbewijs in 1 poging gehaald!
- Nijmegen - 16 maart 2023

TOP

Goede uitleg, goede instructies en goed materiaal
- Nijmegen - 15 februari 2023

bijzonder leerzaam en positief

Zeer prettig om de lessen te hebben mogen volgen voor het BE examen. Een zeer fijn familiebedrijf met een professionele houding, goede communicatie, goede lessen en goede begeleiding. Niet voor niets al een geruime tijd een begrip in de regio. Erg prettig!
- Nijmegen - 14 februari 2023

Fijne en duidelijke lessen!

Ze nemen echt de tijd voor je en geven je duidelijke instructies en tips! Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Paul Lam mijn motorrijbewijs te halen. Zeker een aanrader!
- Millingen aan de Rijn - 7 februari 2023
1415 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10