Reviews en het delen van ervaringen van klanten met ons bedrijf
We zijn continu bezig om de dienstverlening voor onze klanten te verbeteren. Hiervoor verzamelen wij reviews via social media, Google Bedrijven en Klantenvertellen. We vragen onze klanten om te beoordelen of ze tevreden zijn over de kwaliteit van de rijlessen, de rij-instructeurs en het gemak voor het inplannen van rijlessen of cursussen. Hieronder vind je een selectie van onze meest recente klantbeoordelingen. Wil je ook een review over onze rijschool plaatsen? Klik dan op deze knop en plaats een beoordeling over Paul Lam in Nijmegen. Paul Lam beoordelen

Ervaringen van klanten op Google
Ben je benieuwd naar wat klanten van ons vinden op Google? Zie hieronder een overzicht van de meest recente reviews die door Google gebruikers zijn geplaatst over rijschool Paullam.

 • Erg fijne rijschool met prettige instructeurs. Je wordt goed voorbereid op beide examens en je legt een goede basis voor het motorrijden. Ik heb hier met veel plezier les gehad... Lees meer

  thumb Leonie Klaassen
 • Goede rijschool, met gedegen personeel. Is ook aan te bevelen voor code 95 activiteiten.

  thumb Wim Versteegen
 • Hele fijne rijschool met super fijne rij instructeurs en instructrice. Er wordt ruim de tijd voor je genomen om je uit te leggen hoe iets werkt. Door de fijne werkwijze... Lees meer

  thumb Madelon M
 • Mijn lesperiode bij Rijschool Paul Lam heb ik als zeer prettig ervaren. Alle examens zijn in 1x positief afgerond, dus de kwaliteit van het personeel is goed. Willeke heeft mijn meeste... Lees meer

  thumb Jarco Verboom
 • Paul lam is een hele fijne rijschool met professionele rij-instructeurs, binnen enkele maanden heb ik mijn motor A rijbewijs in één keer behaald. De instructeurs zijn rustig en geven duidelijk feedback... Lees meer

  thumb oerba fang
 • De rijlessen van Ton en Gerda waren leerzaam en gezellig! Ik voelde me erg prettig bij hen in de lesauto, zij hebben mij vertrouwen gegeven achter het stuur. Ook mijn... Lees meer

  thumb Ceci Verbaarschot
 • Hele vriendelijke rij-instructeurs. Ze zijn gehele les gefocust op jou zo goed mogelijk te leren autorijden. Daarnaast word er goed gecommuniceerd en mee gedacht vanuit het kantoor over het inplannen... Lees meer

  thumb Nick Leistra
 • Ondanks de corona-crisis toch nog redelijk vlot mijn motor rijbewijs kunnen halen, in 1 keer!

  thumb Pim Hendriks
 • Top school, enthousiast en vriendelijk. Staan altijd klaar om je weer wat te leren.

  thumb Berkan Baskopru
 • Motorrijbewijs gehaald, echt een aanrader. Goede begeleiding!

  thumb Martijn van Blitterswijk

Klantervaringen op Instagram
Bij Paullam slagen er bijna dagelijks cursisten voor hun rijbewijs of theorie examens. Wij plaatsen berichten van geslaagde cursisten en hun ervaringen die ze met ons delen. Berichten met foto’s van de cursisten worden alleen geplaatst na toestemming van de cursisten.

Ervaringen van klanten op Klantenvertellen.nl
Ben je benieuwd hoe klanten ons beoordelen via klantenvertellen.nl? Hieronder vind je een overzicht van de meest recente reviews die door klanten van onze rijschool zijn geplaatst.  

Fijn contact

Er wordt goed meegedacht bij de planning. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook vriendelijke instructeurs/instructrices.
- Wijchen - 29 januari 2023

Zeer fijne rijschool!

Vakkundig en duidelijke! Verschillende rij-instructeurs gehad en alle waren top!
- Nijmegen - 29 januari 2023

super prettige en relaxte motorrijlessen gehad

Ben bij Paul Lam gekomen voor mijn motorrijlessen omdat de vriendin van mijn zoon er heel tevreden was over haar autorijlessen. Ik heb motorrijles gehad van zowel Remco als Tim, beide ontzettend fijne instructeurs. Zeer relaxed en rustig, opbouwend in hun feedback en feedforeward. Ze geven je zeer snel vertrouwen en plezier in de lessen en dat heb ik als heel erg fijn ervaren. Ik heb eerder ergens anders les gehad dus ik heb wat vergelijkingsmateriaal ;) Remco en Tim zijn supergasten! Aan te raden om met hen te gaan lessen? Yes, doen!
- Nijmegen - 24 januari 2023

Super geweldlig

Geweldige rijschool. Alle instructeurs hebben geduld met je en hebben tijd voor een persoonlijk gesprek. Heb er veel geleerd!!!!!!!!
- elst - 23 januari 2023

Professioneel en behulpzaam

Ik heb veel rijlessen gevolgd voor de extra rijbewijzen die ik wilde halen en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Alle instructeurs die ik gehad heb waren zeer kundig, flexibel in de planning en enthousiast over het rijden. Absolute aanrader!
- Nijmegen - 21 januari 2023

Super

Ik heb destijds mijn brommer, auto en motor rijbewijs bij Paul Lam gehaald en nu voor mijn aanhanger was het weer top geregeld. Er wordt helder gecommuniceerd en er was weer veel tijd en geduld om de vaardigheden uit te leggen en over te brengen! Beste rijschool ever !
- Dreumel - 17 januari 2023

Voorbeeld van een gewoon erg goede rijschool

Administratief is alles tiptop in orde. Vriendelijke dames, houden veel rekening met wensen, lichten je bijtijds in en maken regelmatig een grapje tussendoor. De instructeurs voor zowel de voertuigbeheersing als de verkeersdeelname zijn zeer professioneel, ervaren en kundig. Daarbij regelmatig complimenten (wat opbeurend werkt), een persoonlijke benadering en ook zij maken regelmatig een lolletje. Mijn vrouw gaat haar motor rijbewijs zeker ook bij Paul Lam halen. Alle lof en ga zo door!!!
- Nijmegen - 4 januari 2023

TOP!

Mede dankzij de ervaren, gezellige en professionele motorinstructeurs van Paul Lam heb ik mijn motorrijbewijs in handen mogen nemen! Ik ben ontzettend blij met de service van Paul Lam, op ieder vlak. Een top ervaring die ik iedereen die zijn motorrijbewijs wilt halen kan aanbevelen.
- Nijmegen - 3 januari 2023

supervriendelijk en zetten graag een extra stap voor je

supervriendelijke,deskundige en geduldige leraren
- nijmegen - 22 december 2022

Motor sleutelcursus is een absolute aanrader!

Afgelopen zaterdag heb ik bij verkeersschool Paul Lam de motor sleutelcursus gevolgd. De instructeur/monteur (Eldert) is passievol en zeer kundig, zowel qua het praktische (waar zit wat op de motor, hoe kun je defecten detecteren, etc.) als het theoretische. Het tempo van de cursus beviel me goed; er is veel aan bod gekomen en Eldert checkte of de stof goed overkwam. Ik zou willen dat ik deze cursus had gevolgd nog voor ik mijn motor had gekocht, omdat ik nu veel beter in staat ben de staat van een motor te controleren. Voor elke motorrijder is deze cursus een absolute aanrader!!
- Utrecht - 28 november 2022
1405 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10