Reviews en het delen van ervaringen van klanten met ons bedrijf
We zijn continu bezig om de dienstverlening voor onze klanten te verbeteren. Hiervoor verzamelen wij reviews via social media, Google Bedrijven en Klantenvertellen. We vragen onze klanten om te beoordelen of ze tevreden zijn over de kwaliteit van de rijlessen, de rij-instructeurs en het gemak voor het inplannen van rijlessen of cursussen. Hieronder vind je een selectie van onze meest recente klantbeoordelingen. Wil je ook een review over onze rijschool plaatsen? Klik dan op deze knop en plaats een beoordeling over Paul Lam in Nijmegen. Paul Lam beoordelen

Ervaringen van klanten op Google
Ben je benieuwd naar wat klanten van ons vinden op Google? Zie hieronder een overzicht van de meest recente reviews die door Google gebruikers zijn geplaatst over rijschool Paullam.

 • 5 star review  Vriendelijk en gezellig, heb met veel plezier hier mijn motorrijlessen gehad! Zou 100% aanraden om hier rijlessen te nemen.

  thumb Nina Hendriks
 • 5 star review  Hele vriendelijke rij-instructeurs. Ze zijn gehele les gefocust op jou zo goed mogelijk te leren autorijden. Daarnaast word er goed gecommuniceerd en mee gedacht vanuit het kantoor over het inplannen... Lees meer

  thumb Nick Leistra
 • 5 star review  Paul lam is een hele fijne rijschool met professionele rij-instructeurs, binnen enkele maanden heb ik mijn motor A rijbewijs in één keer behaald. De instructeurs zijn rustig en geven duidelijk feedback... Lees meer

  thumb oerba fang
 • 5 star review  Mijn lesperiode bij Rijschool Paul Lam heb ik als zeer prettig ervaren. Alle examens zijn in 1x positief afgerond, dus de kwaliteit van het personeel is goed. Willeke heeft mijn meeste... Lees meer

  thumb Jarco Verboom
 • 5 star review  Ondanks de corona-crisis toch nog redelijk vlot mijn motor rijbewijs kunnen halen, in 1 keer!

  thumb Pim Hendriks
 • 5 star review  Ik heb zeer leerzame lessen gehad en ontzettend veel vooruitgang geboekt. Beide praktijkexamens in één keer behaald! Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden.

  thumb Masha Lauran
 • 5 star review  Ik heb bij Paul Lam rijlessen gevolgd voor het motorrijbewijs. Alle rij instructeurs zijn vakkundig en geven prettig les. Ik ben voor beide examens in 1x geslaagd en daar hebben... Lees meer

  thumb Bas T
 • 5 star review  De rijlessen van Ton en Gerda waren leerzaam en gezellig! Ik voelde me erg prettig bij hen in de lesauto, zij hebben mij vertrouwen gegeven achter het stuur. Ook mijn... Lees meer

  thumb Ceci Verbaarschot
 • 5 star review  Hele fijne rijschool met super fijne rij instructeurs en instructrice. Er wordt ruim de tijd voor je genomen om je uit te leggen hoe iets werkt. Door de fijne werkwijze... Lees meer

  thumb Madelon M
 • 5 star review  Fijne rijschool, zowel de online oefenexamens als de rijlessen waren super. Frits is een rustige instructeur die duidelijke instructies en uitleg geeft waardoor ik minder zenuwen had voor mijn praktijkexamen.... Lees meer

  thumb Saphira M

Klantervaringen op Instagram
Bij Paullam slagen er bijna dagelijks cursisten voor hun rijbewijs of theorie examens. Wij plaatsen berichten van geslaagde cursisten en hun ervaringen die ze met ons delen. Berichten met foto’s van de cursisten worden alleen geplaatst na toestemming van de cursisten.

Ervaringen van klanten op Klantenvertellen.nl
Ben je benieuwd hoe klanten ons beoordelen via klantenvertellen.nl? Hieronder vind je een overzicht van de meest recente reviews die door klanten van onze rijschool zijn geplaatst.  

Professioneel bedrijf met oog voor je kunnen

Zeer fijn bedrijf! Zowel de planners, waar bij je super makkelijk en rijles kan inplannen of aanpassen, als de rij instructeurs. Willeke, Remco en Frits zijn alledrie zeer bekwaam. Door de goede uitleg, het geduld en de inzichten heb ik mijn motorrijbewijs in een keer gehaald.
- Nijmegen - 22 september 2021

Vakbekwame en professionele rijinstructeurs

Zeer prettige en leerzame lessen gehad van Frits.
- Nijmegen - 22 september 2021

Heel erg goed!!

Met plezier de lessen gevolgd en met vertrouwen mijn examen gehaald!
- Nijmegen - 19 september 2021

Professionele rijschool met een top crew!

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Paul Lam Rijschool. Ik heb deze rijschool gekozen omdat ik gelezen heb dat ze een zeer hoog slagingspercentage hebben voor de examens. Ook de prijzen leken me heel eerlijk, zonder verborgen kosten. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om het Paul Lam-team nogmaals te bedanken. Zowel het personeel op kantoor als de rijinstructeurs deden hun uiterste best om de rijlessen snel te organiseren en mij goed voor te bereiden op de examens. Als je op zoek bent naar een rijschool zonder verrassingen, maar met een solide opleiding, dan ben je hier aan het juiste adres.
- Nijmegen - 18 september 2021

Leerzame dag in een ontspannen sfeer

In een hele ontspannen sfeer een hoop mogen leren van een echte professional. Leerzame leuke dag met een mooi resultaat.
- Nijmegen - 18 september 2021

Top rijschool!

Ik heb les gehad van 3 hele fijne instructeurs voor het motorrijbewijs. Willeke, Remco en Frits zijn heel bekwaam en geven duidelijke instructies om je veilig de weg op te helpen. Plannen van de lessen gaat snel en in goed overleg. Al met al heel tevreden en erg blij met mijn motorrijbewijs! Team Paul Lam, bedankt!
- Bergharen - 18 september 2021

Enthousiaste leraren

Enthousiaste leraren die zelf al een motorleven achter de rug hebben en van de hoed en de rand weten. Dat brengen ze allemaal op hun eigen wijze aan je over in de les. Zorg dat je ze allemaal een paar keer gehad hebt. Elke keer leerde ik iets nieuws en ja... je moet het straks alleen doen dus een goede voorbereiding is het halve werk. De kantoor crew is ook top! Altijd zoeken naar een oplossing als de planning eens niet helemaal meezit. Dank jullie wel nog!
- Millingen aan de Rijn - 18 augustus 2021

Team Paul Lam bedankt!

Zeer fijne tijd gehad bij Paul Lam, super opgevangen en begeleid door Lincy. Mijn eerste kennismaking met het motorrijden was met Remco, mijn AVB gevolgd bij Frits rustgevend en relaxed hij heeft me klaargestoomd voor het AVB examen en ben in één keer geslaagd. Daarna een super tijd gehad met Willeke, zij is geweldig heb ontzettend veel van haar geleerd. Willeke heeft een fijne en positieve uitstraling ze heeft een soort van zesde zintuig en weet hierdoor het beste uit jezelf te halen. 5 augustus 2021 ook in één keer geslaagd voor mijn AVD, Willeke nogmaals super bedankt hiervoor. En natuurlijk ook heel Team Paul Lam bedankt!
- Nijmegen - 6 augustus 2021

Relax rijlessen.

De CE rijlessen bij Teo en Jeanpaul waren relax. Geen druk geen gepush, je mag fouten maken Annemieke. En goed is goed ga niet voor de 10.
- Huissen - 25 juli 2021

Super

De instructrice was top, ze nam de tijd voor mij en paste zich aan aan mijn persoonlijke leerstijl. Ik heb dit als erg prettig ervaren en het gaf mij veel zelfvertrouwen. Ook het contact met de administratie was top, ze hebben alles en meer gedaan om mij te helpen.
- Nijmegen - 25 juli 2021
1369 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10