Reviews en het delen van ervaringen van klanten met ons bedrijf
We zijn continu bezig om de dienstverlening voor onze klanten te verbeteren. Hiervoor verzamelen wij reviews via social media, Google Bedrijven en Klantenvertellen. We vragen onze klanten om te beoordelen of ze tevreden zijn over de kwaliteit van de rijlessen, de rij-instructeurs en het gemak voor het inplannen van rijlessen of cursussen. Hieronder vind je een selectie van onze meest recente klantbeoordelingen. Wil je ook een review over onze rijschool plaatsen? Klik dan op deze knop en plaats een beoordeling over Paul Lam in Nijmegen. Paul Lam beoordelen

Ervaringen van klanten op Google
Ben je benieuwd naar wat klanten van ons vinden op Google? Zie hieronder een overzicht van de meest recente reviews die door Google gebruikers zijn geplaatst over rijschool Paullam.

 • 4 star review  Fijne rijschol met goede en gezellige instructeurs. Ik heb met veel plzeier mijn motorrijbewijs gehaald. Communiceren goed over planning en wijzigingen (zeker belangrijk in de corona-tijd). Parkeren kan ik de... Lees meer

  thumb Bogdan Tyka
 • 5 star review  Hele vriendelijke rij-instructeurs. Ze zijn gehele les gefocust op jou zo goed mogelijk te leren autorijden. Daarnaast word er goed gecommuniceerd en mee gedacht vanuit het kantoor over het inplannen... Lees meer

  thumb Nick Leistra
 • 5 star review  Mijn lesperiode bij Rijschool Paul Lam heb ik als zeer prettig ervaren. Alle examens zijn in 1x positief afgerond, dus de kwaliteit van het personeel is goed. Willeke heeft mijn meeste... Lees meer

  thumb Jarco Verboom
 • 5 star review  Ik heb zeer leerzame lessen gehad en ontzettend veel vooruitgang geboekt. Beide praktijkexamens in één keer behaald! Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden.

  thumb Masha Lauran
 • 5 star review  Paul lam is een hele fijne rijschool met professionele rij-instructeurs, binnen enkele maanden heb ik mijn motor A rijbewijs in één keer behaald. De instructeurs zijn rustig en geven duidelijk feedback... Lees meer

  thumb oerba fang
 • 5 star review  Vriendelijk en gezellig, heb met veel plezier hier mijn motorrijlessen gehad! Zou 100% aanraden om hier rijlessen te nemen.

  thumb Nina Hendriks
 • 5 star review  Blijf altijd goed. Mij maakt het niet uit wat ik daar krijg, theorie of rijles, voor mij zijn zij de beste rijschool. Top ga zo door... 😊

  thumb Andrea Fodor
 • 5 star review  Ik heb bij Paul Lam rijlessen gevolgd voor het motorrijbewijs. Alle rij instructeurs zijn vakkundig en geven prettig les. Ik ben voor beide examens in 1x geslaagd en daar hebben... Lees meer

  thumb Bas T

Klantervaringen op Instagram
Bij Paullam slagen er bijna dagelijks cursisten voor hun rijbewijs of theorie examens. Wij plaatsen berichten van geslaagde cursisten en hun ervaringen die ze met ons delen. Berichten met foto’s van de cursisten worden alleen geplaatst na toestemming van de cursisten.

Ervaringen van klanten op Klantenvertellen.nl
Ben je benieuwd hoe klanten ons beoordelen via klantenvertellen.nl? Hieronder vind je een overzicht van de meest recente reviews die door klanten van onze rijschool zijn geplaatst.  

Relax rijlessen.

De CE rijlessen bij Teo en Jeanpaul waren relax. Geen druk geen gepush, je mag fouten maken Annemieke. En goed is goed ga niet voor de 10.
- Huissen - 25 juli 2021

Super

De instructrice was top, ze nam de tijd voor mij en paste zich aan aan mijn persoonlijke leerstijl. Ik heb dit als erg prettig ervaren en het gaf mij veel zelfvertrouwen. Ook het contact met de administratie was top, ze hebben alles en meer gedaan om mij te helpen.
- Nijmegen - 25 juli 2021

Zeer goede rijschool

Zeer goede rijschool en vriendelijke deskundige instructeurs. ben voor beide rijbewijzen in 1 keer geslaagd
- Wijchen - 21 juli 2021

Super fijne rijschool met fijne instructeurs

Super tijd gehad met de instructeurs en altijd netjes en vriendelijk geholpen door de dames op het kantoor
- Nieuw bergen - 11 juli 2021

Prettige rijschool met ervaren instructeurs en prettige kantoormedewerkers!

Super rijschool, goede instucteurs en een fijne planning en organisatie op kantoor! Instructeur Alex is een top aanvulling op het team van Paul Lam!!!
- Nijmegen - 7 juli 2021

Een ontzettend leerzame en gezellige tijd.

Ik heb met mijn motorrijlessen enorm veel vooruitgang geboekt. De instructeurs en instructrice namen altijd de tijd om je uit te leggen welke techniek je in welke situatie toepast. Fijne ritten gereden op de weg en altijd goede communicatie en een goede sfeer. Beide praktijkexamens in één keer behaald!
- Nijmegen - 22 juni 2021

Hele fijne rijschool!

Mijn C (vrachtwagen) rijbewijs heb ik behaald bij Rijschool Paul Lam. De theoriecursussen waren erg leerzaam en goed ingedeeld. Er was ruime tijd om alles goed te leren en begrijpen. De rijlessen zelf heb ik als erg fijn ervaren. De lessen werden goed op mij afgestemd. De instructeurs waren zeer vriendelijk in de omgang. Ook vanuit de administratie werd ik goed geholpen. Tijdens de vertragingen door de corona crisis werd ik goed begeleid met het regelen van de examens. Al met al een hele fijne rijschool en echt een aanrader!
- Nijmegen - 15 juni 2021

Geduldig en zeer vriendelijk

Ik heb een motor opfris cursus gehad,ik had 15jaar niet meer gereden.. De instructeur gaf zelfvertrouwen en zei geen negatieve dingen..ik begon er steeds meer schik in te krijgen en dat ik het nog prima kon werd gezegd.. Ik heb 2lessen gehad en vroeg of ik er nog meer nodig had,hij zei nee hoor jij redt je eigen wel..Kijk das pas een rijschool en niet zeggen je hebt nog een paar lessen nodig om centen te scoren..Dankjewel jullie verdienen een Tien..
- Nijmegen - 23 mei 2021

Zeer goed

Ik Had eerst een anderen rijschool toen ben ik over gestapt naar paul lam daar in heb ik een hele goede keuze uitgemaakt. Ben toen geadviseerd om een pakket van 28lessen te nemen daar ben ik precies mee uitgekomen en ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. mensen die daar werken zijn zeer professioneel en nemen echt tijd voor je!
- Nijmegen - 20 mei 2021

Ervaren instructeurs

Prettige leerperiode. Veilige leeromgeving en veel feedback.
- Heumen - 15 april 2021
1361 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10