Auto theorie examen oefenen

Als je in één keer wilt slagen voor je auto theorie examen, dan is het slim om goed te oefenen. Om hiervoor te oefenen kun je bij onze rijschool in Nijmegen een auto theorie cursus volgen en/of gebruik te maken van één van onze online leer modules.

Optimaal aangepast aan het CBR auto theorie examen

De online theorie module bestaat uit velen 3D animaties met situaties en bijhorende vragen. Middels een stem wordt er uitleg gegeven en op het scherm wordt uitgelegd wat de wetsteksten betekenen. In de animaties worden situaties getoond die je in het verkeer kunt tegenkomen en wordt er aandacht besteedt waar je op die momenten op moet letten. De vragen in de oefenexamens worden net zo als in de nieuwste CBR-examens weergeven, waardoor de situaties herkenbaar zullen zijn en je je zo goed kunt voorbereiden op het auto theorie examen.

Theorie oefen examens

De oefenexamens bevatten 25 vragen gevaarherkenning, 28 vragen over verkeersinzicht en 12 regelkennisvragen. Van de 25 vragen gevaarherkenning moet je er dertien goed hebben tijdens het echte examen. Van de 28 vragen over verkeersinzicht moet je er minstens 25 goed hebben en bij de vragen over regelkennis dien je er 10 goed te beantwoorden. Na het maken van een oefen examen kun je het examen nakijken, zodat je precies weet wat je fout hebt gedaan en hoe je de vraag de volgende keer goed moet beantwoorden. Ook wordt er uitgelegd waarom het fout is en waarom het andere antwoord wel goed is.

Driving license theory course also in English

If you want to follow the online theory course in English, then this is also available via our website. We offer a full package with a theory learning module, 5 CBR based exams and 4 months access to this online car theory course.