Theorie cursussen voor auto, motor en vrachtwagen

Wanneer je je autorijbewijs, motorrijbewijs of vrachtwagenrijbewijs gaat behalen, dan zul je ook een theorie examen voor de auto, motor of vrachtwagen moeten doen. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op bijvoorbeeld het auto theorie examen met behulp van oefeningen en een boek. Om je te helpen met het oefenen geven wij diverse theorie cursussen waarin alle lesstof wordt uitgelegd. Daarbij worden er tijdens de cursus vele oefeningen gemaakt door de cursisten, zodat je goed wordt voorbereid op het auto of motor theorie examen. Tenslotte kun je ook vragen stellen over lastige verkeerssituaties. Naast de cursussen bieden wij ook een online theorie module aan voor het oefenen van examen vragen van de motor, auto, vrachtwagen en brommer.

Auto theorie cursus

Bereid je optimaal voor op het auto theorie examen bij het CBR met onze 3-daagse auto theorie cursus. Je krijgt van ons het auto theorie boek en wij zorgen ervoor dat je theorie examen is ingepland bij het CBR. De kosten voor deze cursus bedragen €178,50. Je kunt bij ons ook toegang krijgen tot de online auto theorie omgeving. Bekijk de cursusdata bij het aanmeldformulier!

Motor theorie cursus

Bereid je optimaal voor op het motor theorie examen bij het CBR met onze motor theorie cursus. De kosten voor deze cursus bedragen €68-. Je kunt bij ons een motor theorieboek aanschaffen voor €35,-. Verder kunnen we je ook aanmelden voor het examen, de kosten hiervan bedragen €61,50. Je kunt bij ons ook toegang krijgen tot de online motor theorie omgeving (€42,50). Geef dit aan bij het contactformulier.

Online theorie oefeningen

Wil je graag oefenen voor het examen? Meld je dan aan voor de online theorie module waarmee je jezelf goed kunt voorbereiden op de theorie cursus en het examen. In de online oefenmodule is er de mogelijkheid om te oefenen voor het auto, motor, vrachtwagen en brommer theorie examen. Klik op de lees meer knop om direct een demo aan te vragen van de gewenste online cursusmodule.

Met heel veel plezier lessen gevolgd bij Paul Lam voor mijn A rijbewijs. Beide praktijkexamens (AVB & AVD) in 1x gehaald door de fijne lessen van Remco, Willeke en Tim. Materiaal dik in orde, mooie nieuwe motorpakken. Tijdens de examens was ik zeker en goed voorbereid!

Sofia Notenboom Avatar Sofia Notenboom

Vrachtwagen theorie cursussen

Vind hieronder theorie cursussen voor het vrachtwagen rijbewijs en voor nascholing code 95. Via de aanmeldknoppen kun je je aanmelden voor de betreffende cursus. Wij nemen na aanmelding contact met je op om de wensen te bespreken en de theorie cursus definitief te maken.

Vrachtwagen
Code 95 cursussen

Rijschool Paul Lam biedt het hele jaar door code 95 cursussen aan. Er worden zowel theorie als praktijktrainingen gegeven. Het volgen van code 95 cursussen is essentieel voor het behalen van het vereiste aantal uren per jaar, zodat je het beroep als vrachtwagen- of buschauffeur uit mag blijven oefenen. Klik op de lees meer knop om het cursusdata overzicht te bekijken en je aan te melden voor een van onze code 95 cursussen.

Vrachtwagen
Rijbewijs en vakbekwaamheid Module 1

Bij module 1 (Rijbewijs en Vakbekwaamheid) wordt de basiskennis van verkeer, techniek, ladering en wetgeving behandeld. Module 1 moet verplicht als eerste worden afgelegd, omdat dit de basis is voor de volgende modules. Van de 65 vragen moet je er 52 goed hebben. 

Vrachtwagen
Vakbekwaamheid
(Module 2-C en 3-C)

Module 2 (techniek, alleen voor code 95) gaat verder de diepte in, waarbij het accent ligt op het herkennen van storingen en nieuwe brandstoftoepassingen. Bij module 3 (administratie, nodig voor code 95) staan wetgeving, arbeidstijden wet-besluit, wetgeving over documenten en tachograaf centraal. Naast deze onderwerpen komt ook veiligheid en gezondheid van de chauffeur aan bod. Beide modules kunnen behaald worden door 52 van de 65 vragen goed te hebben.