Theorie cursussen voor auto, motor en vrachtwagen

Wanneer je je autorijbewijs, motorrijbewijs of vrachtwagenrijbewijs gaat behalen, dan zul je ook een theorie examen voor de auto, motor of vrachtwagen moeten doen. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op bijvoorbeeld het auto theorie examen met behulp van oefeningen en een boek. Om je te helpen met het oefenen geven wij diverse theorie cursussen waarin alle lesstof wordt uitgelegd. Daarbij worden er tijdens de cursus vele oefeningen gemaakt door de cursisten, zodat je goed wordt voorbereid op het auto of motor theorie examen. Tenslotte kun je ook vragen stellen over lastige verkeerssituaties. Naast de cursussen bieden wij ook een online theorie module aan voor het oefenen van examen vragen van de motor, auto, vrachtwagen en brommer.

Auto theorie cursus

Bereid je optimaal voor op het auto theorie examen bij het CBR met onze 3-daagse auto theorie cursus. Je krijgt van ons het auto theorie boek en wij zorgen ervoor dat je theorie examen is ingepland bij het CBR. De kosten voor deze cursus bedragen €154,50. Je kunt bij ons ook toegang krijgen tot de online auto theorie omgeving (€54,95). Bekijk de cursusdata bij het aanmeldformulier!

Aanmelden voor cursus

Motor theorie cursus

Bereid je optimaal voor op het motor theorie examen bij het CBR met onze motor theorie cursus. Je krijgt van ons het motor theorieboek. De kosten voor deze cursus bedragen €57-. We kunnen je ook aanmelden voor het examen, de kosten hiervan bedragen €47,50. Je kunt bij ons ook toegang krijgen tot de online motor theorie omgeving (€39,-). Geef dit aan bij het contactformulier.

Aanmelden voor cursus

Online theorie oefeningen

Wil je graag oefenen voor het examen? Meld je dan aan voor de online theorie module waarmee je jezelf goed kunt voorbereiden op de theorie cursus en het examen. In de online oefenmodule is er de mogelijkheid om te oefenen voor het auto, motor, vrachtwagen en brommer theorie examen. Klik op de lees meer knop om direct een demo aan te vragen van de gewenste online cursusmodule.

Lees meer en demo aanvragen

Motorboten
Klein vaarbewijs

Wil je graag de eerste keer gelijk slagen voor het klein vaarbewijs 1 examen?? Volg dan bij ons de klein vaarbewijs 1 cursus en bereid je goed voor op het vaarbewijs examen. De cursus bestaat uit uitleg over theorie, oefenen met veelvoorkomende situaties en het beantwoorden van vragen door de professional. De kosten van de cursus zijn €150,-, waarbij je de theorieboeken van de rijschool krijgt.

Lees meer en meld je aan

Blijf altijd goed. Mij maakt het niet uit wat ik daar krijg, theorie of rijles, voor mij zijn zij de beste rijschool. Top ga zo door... 😊

thumb Andrea Fodor

Vrachtwagen theorie cursussen

Vind hieronder theorie cursussen voor het vrachtwagen rijbewijs en voor nascholing code 95. Via de aanmeldknoppen kun je je aanmelden voor de betreffende cursus. Wij nemen na aanmelding contact met je op om de wensen te bespreken en de theorie cursus definitief te maken.

Vrachtwagen
Code 95 cursussen

Rijschool Paul Lam biedt het hele jaar door code 95 cursussen aan. Er worden zowel theorie als praktijktrainingen gegeven. Het volgen van code 95 cursussen is essentieel voor het behalen van het vereiste aantal uren per jaar, zodat je het beroep als vrachtwagen- of buschauffeur uit mag blijven oefenen. Klik op de lees meer knop om het cursusdata overzicht te bekijken en je aan te melden voor een van onze code 95 cursussen.

Lees meer en meld je aan

Vrachtwagen
Rijbewijs en vakbekwaamheid Module 1-C

Bij de Rijbewijs en Vakbekwaamheid (Module 1C) cursus wordt uitgelegd hoe een vrachtwagen in elkaar zit en hoe de vrachtwagen motorisch werkt. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij het schakelen naar een hogere of lagere versnelling? Verder wordt ook de verkeerstheorie behandeld. De cursus wordt gegeven op verschillende data in het jaar.

Aanmelden voor cursus

Vrachtwagen
Vakbekwaamheid
(Module 2-C en 3-C)

Bij de vakbekwaamheid (Module 2-C en Module 3C) cursus worden onderwerpen behandeld als regels omtrent rijtijden en omgang met vrachtpapieren en vergunningen. Het Module 2-C examen bestaat uit 50 meerkeuze vragen. Het Module 3C examen is een schriftelijke casus van 45 vragen. De vakbekwaamheid cursus wordt gegeven op verschillende data in het jaar. 

Aanmelden voor cursus