Rijbewijs B – Autorijbewijs

Op het gebied van de personenauto biedt Verkeersschool Paul Lam je diverse mogelijkheden om je autorijbewijs te behalen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een startpakket (5 praktijklessen van 60 minuten, incl. aanvraag + examen) waarbij je tegen een aantrekkelijk tarief kennis maakt met onze verkeersschool. Ook voor spoedopleidingen heb je de keuze uit een aantal mogelijkheden. Onze opleidingen worden gegeven in zowel een schakelauto als automaat. Wij bieden veel mogelijkheden om je rijbewijs te halen, zelfs wanneer je pas 16,5 jaar oud bent dankzij 2toDrive!

Je kunt een keuze maken uit een van de onderstaande pakketten. Het Flexpakket kun je uitbreiden met onze extra’s, waardoor je een pakket op maat kunt samenstellen. De pakketten kunnen in termijnen betaald worden.

Let op: De gezondheidsverklaring moet vóór het aanvragen van het praktijk examen door de kandidaat zelf geregeld worden bij het CBR.

Met spoed je auto rijbewijs halen?

Wil je graag met spoed je auto rijbewijs halen? Of heb je nog andere vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met ons kantoor 024-377 01 43. Je kunt ons ook een email sturen via info@paullam.nl. Wil je graag bij ons langskomen? Dat kan natuurlijk ook!

Pakketten

Extra’s

” Gezellige en professionele lessen! “

Wat maakt onze rijlessen efficiënter ten opzichte van andere verkeersscholen?

  1. Er hoeft in de auto niet te worden afgerekend en gepland. Dit kan allemaal buiten de lestijd om via ons kantoor.
  2. De instructeur hoeft in de auto niet steeds de telefoon op te nemen om andere cursisten te woord te staan over het plannen van lessen.
  3. Er wordt van je opleiding een instructievorderingenkaart bijgehouden, zodat je instructeur steeds kan zien waar je de vorige les gebleven bent en je hierdoor dus een gestructureerde opleiding kan bieden.
  4. Doordat de verkeersschool vlak bij het CBR zit, hoef je niet steeds dezelfde routes te rijden om in de buurt van de examenomgeving te rijden. Hierdoor gaat er geen effectieve lestijd verloren.
  5. Bij de opleiding krijg je een instructiescript, zodat je thuis alvast de volgende les kunt voorbereiden.
  6. De continuïteit van je opleiding komt niet in gevaar door ziekte of vakantie van de instructeur, want er zijn altijd extra collega’s beschikbaar.
  7. Er is ten alle tijden een reserve auto beschikbaar, zodat bij onderhoud of langdurige reparatie jouw rijopleiding gewoon door kan gaan.
  8. Wij hebben zowel mannelijke als vrouwelijke instructeurs.
  9. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in het vakgebied.
  10. Paul Lam bestaat al meer dan 50 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste rijscholen in de omgeving.
Losse TarievenPrijs
Rijles (per uur)€ 47,00
Praktijkexamen€ 220,00
Praktijkexamen faalangst€ 315,00
Theoriecursus los€ 88,00
Individueel theorie examen€ 104,00
Online theorie leren€ 29,95
Online theorie oefenen€ 29,95
Privé theorieles (per uur)€ 47,00
Gezondheisverklaring€ 37,80

Prijswijzigingen voorbehouden