Rijbewijs AM – Bromfiets, scooter, snorfiets

Bij Verkeersschool Paul Lam zijn er verschillende mogelijkheden voor het behalen van je bromfiets rijbewijs. Onze praktijklessen worden gegeven door een instructeur die met je meerijdt op een bromfiets en je aanwijzingen geeft via een portofoon. De rijlessen zijn altijd Solo. Er wordt gereden met Yamaha Neo’s 4, dit is een bromfiets die makkelijk te besturen is en er ook nog eens flitsend uitziet. Een helm en andere kleding kun je kosteloos lenen bij onze verkeersschool.

Pakketten

De voordelen van onze bromfiets/scooter (rijbewijs AM) opleiding:

  1. Onze praktijklessen geven we solo zodat je voldoende aandacht krijgt.
  2. Onze lessen zijn net zoals het examen op de openbare weg, zodat je zo goed mogelijk leert deel te nemen aan het verkeer en geen onnodige lessen op het oefenterrein krijgt.
  3. Van iedere cursist houden we een instructiekaart bij zodat we precies weten wat er al geoefend is en wat we nog moeten doen.
  4. Prive les is mogelijk zowel voor theorie als praktijk.
  5. Lessen en examens kun je afspreken via ons kantoor, dus er gaat geen tijd verloren met afspreken en betalen.
  6. Onze verkeersschool is vlak bij het CBR, dus er gaat geen lestijd verloren met het op en neer rijden naar de examen route’s.
  7. We hebben meerdere bromfiets instructeurs, dus minimale wachttijden en grote flexibiliteit.
  8. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring met het geven van bromfietspraktijkles door het gemeentelijk project van Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Millingen a/d rijn en Groesbeek.
  9. We gebruiken voor de lessen dezelfde geluidsapparatuur als het CBR dus tijdens het examen een bekend geluid in je oor.
Losse TarievenPrijs
Theorie leerboek€ 20,00
Theorie examen trainingsboek€ 20,00
Theorie online (bromfiets)€ 35,00
Prive theorieles (1 uur)€ 45,00
Praktijk les (1 uur)€ 37,00
Theorie examen (1e of herexamen)€ 45,00
Praktijk examen (herexamen)€ 215,00
Individueel theorie-examen€ 104,00

*Gespreide betaling mogelijk.