Over ons

Onze rijschool in Nijmegen is vanaf 1961 in constant opgaande lijn zowel in omzet als in kwaliteit, staat met 10 instructeurs en 4 administratief medewerkers garant voor een hedendaagse en gedegen opleiding op het gebied van praktijk en theorie. Door ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij rijopleidingen aanbieden uit alle categorieën. Naast rijopleidingen verhuren wij motoren, motorkleding en personen/goederenvervoer bussen.

Leerlingen van onze rijschool kunnen ons beoordelen via de website van klantenvertellen. Wij zijn zeer tevreden met de resultaten! Bekijk zelf wat anderen zeggen over onze rijschool in Nijmegen.

Hier moet je zijn voor je motorrijbewijs

Dankzij de fijne lessen van Remco en Tim in één keer mijn motorrijbewijs gehaald. Elke les was leerzaam, met een open en gezellige sfeer. Ik ben niet zo geduldig, maar door de bekwaamheid en persoonlijke aanpak keek ik naar elke [...]
- Nijmegen - 31 mei 2023

Top rijschool.

Vanaf het begin tot het eind een hele prettige ervaring. Altijd duidelijk communicatie en een prettige sfeer tijdens de lessen.
- Nijmegen - 2 april 2023

Geweldig

Gelest bij Remco en Tim. Zowel AVB en AVD in 1 keer behaald. Duidelijk en direct in communicatie. Aanrader!
- Nijmegen - 31 maart 2023

Top rijschool!

Dankzij de ervaren en kundige motorinstructeur Tim heb ik mijn motorrijlessen als zeer positief ervaren en mijn motorrijbewijs in één keer kunnen behalen. De lessen hebben een fijne opbouw en Tim was elke les enthousiast, vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Daardoor heeft [...]
- Nijmegen - 29 maart 2023

Geweldig, aardig en ook nog eens duidelijk

Super. Erg aardig en ook veel kennis van zaken
- Wijchen - 25 maart 2023

Zeer goede ervaring. Weten echt waar ze over praten.

Zeer goede ervaring. Weten echt waar ze over praten. En hebben goed opgeleide instructuers
- Gassel - 25 maart 2023

Super rijschool!

Geen enkele slechte ervaringen met deze rijschool. Hele aardige rij-instructeurs die duidelijke uitleg geven. Ik heb vandaag mijn motorrijbewijs in 1 poging gehaald!
- Nijmegen - 16 maart 2023

TOP

Goede uitleg, goede instructies en goed materiaal
- Nijmegen - 15 februari 2023

bijzonder leerzaam en positief

Zeer prettig om de lessen te hebben mogen volgen voor het BE examen. Een zeer fijn familiebedrijf met een professionele houding, goede communicatie, goede lessen en goede begeleiding. Niet voor niets al een geruime tijd een begrip in de regio. [...]
- Nijmegen - 14 februari 2023

Fijne en duidelijke lessen!

Ze nemen echt de tijd voor je en geven je duidelijke instructies en tips! Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Paul Lam mijn motorrijbewijs te halen. Zeker een aanrader!
- Millingen aan de Rijn - 7 februari 2023