Kies je gewenste rijbewijs

Niet iedereen is hetzelfde, met meer dan 55 jaar ervaring kunnen wij dat met zekerheid zeggen. Daarom biedt Paul Lam per rijbewijs meerdere pakketten aan, zodat er altijd voor iedereen een pakket op maat is. Wij willen je namelijk graag goed op weg helpen met het behalen van je rijbewijs. Onze instructeurs staan dagelijks voor je klaar en zullen er alles aan doen om jou te begeleiden met het behalen van je rijbewijs. Rijschool Paul Lam biedt onder andere rijlessen aan voor de auto, motor, bus, vrachtwagen en brommer. Ook verzorgen wij theorie cursussen voor bijvoorbeeld de auto of de motor. Kies hieronder het rijbewijs waarvoor je wilt gaan lessen bij onze rijschool in Nijmegen.

Auto
Rijbewijs B

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om je autorijbewijs te halen. Je hebt al een overstappakket vanaf €462,-.

Auto met aanhanger
Rijbewijs BE

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om rijbewijs BE te halen. Je hebt al een startpakket vanaf €564,-.

Motor
Rijbewijs A

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om rijbewijs A te halen. Je hebt al een startpakket vanaf €689,-.

Brommer
Rijbewijs AM

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om je bromfiets rijbewijs te halen. Je hebt al een basispakket voor €294,-.

Vrachtwagen
Rijbewijs C

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om je vrachtauto rijbewijs te halen.

Vrachtwagen met aanhanger
Rijbewijs CE

Verkeersschool Paul Lam biedt de mogelijkheid om je vrachtauto met aanhanger rijbewijs te halen.

Autobus
Rijbewijs D

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om je autobus rijbewijs te halen.

Taxi
Chauffeurskaart

Verkeersschool Paul Lam biedt de mogelijkheid om zowel een beperkte als volledige chauffeurskaart te behalen. Je hebt al een startpakket vanaf €538,-.

Motorboten
Klein vaarbewijs

Vanaf maart 2017 gaat Paul Lam de opleiding voor klein vaarbewijs aanbieden! Meer informatie volgt snel!

Oefeningen
Online 3D theorie

Voor een aanvulling op je theorieboek is er ook online 3D theorie. Wees extra goed voorbereid op je theorie-examen door het aanschaffen van deze extra mogelijkheid!

Super rijschool!

Geen enkele slechte ervaringen met deze rijschool. Hele aardige rij-instructeurs die duidelijke uitleg geven. Ik heb vandaag mijn motorrijbewijs in 1 poging gehaald!
- Nijmegen - 16 maart 2023

TOP

Goede uitleg, goede instructies en goed materiaal
- Nijmegen - 15 februari 2023

bijzonder leerzaam en positief

Zeer prettig om de lessen te hebben mogen volgen voor het BE examen. Een zeer fijn familiebedrijf met een professionele houding, goede communicatie, goede lessen en goede begeleiding. Niet voor niets al een geruime tijd een begrip in de regio. [...]
- Nijmegen - 14 februari 2023

Fijne en duidelijke lessen!

Ze nemen echt de tijd voor je en geven je duidelijke instructies en tips! Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Paul Lam mijn motorrijbewijs te halen. Zeker een aanrader!
- Millingen aan de Rijn - 7 februari 2023

Fijn contact

Er wordt goed meegedacht bij de planning. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook vriendelijke instructeurs/instructrices.
- Wijchen - 29 januari 2023

Zeer fijne rijschool!

Vakkundig en duidelijke! Verschillende rij-instructeurs gehad en alle waren top!
- Nijmegen - 29 januari 2023

super prettige en relaxte motorrijlessen gehad

Ben bij Paul Lam gekomen voor mijn motorrijlessen omdat de vriendin van mijn zoon er heel tevreden was over haar autorijlessen. Ik heb motorrijles gehad van zowel Remco als Tim, beide ontzettend fijne instructeurs. Zeer relaxed en rustig, opbouwend in [...]
- Nijmegen - 24 januari 2023

Super geweldlig

Geweldige rijschool. Alle instructeurs hebben geduld met je en hebben tijd voor een persoonlijk gesprek. Heb er veel geleerd!!!!!!!!
- elst - 23 januari 2023

Professioneel en behulpzaam

Ik heb veel rijlessen gevolgd voor de extra rijbewijzen die ik wilde halen en ik ben er altijd met plezier heen gegaan. Alle instructeurs die ik gehad heb waren zeer kundig, flexibel in de planning en enthousiast over het rijden. [...]
- Nijmegen - 21 januari 2023

Super

Ik heb destijds mijn brommer, auto en motor rijbewijs bij Paul Lam gehaald en nu voor mijn aanhanger was het weer top geregeld. Er wordt helder gecommuniceerd en er was weer veel tijd en geduld om de vaardigheden uit te [...]
- Dreumel - 17 januari 2023