Kies je gewenste rijbewijs

Niet iedereen is hetzelfde, met meer dan 55 jaar ervaring kunnen wij dat met zekerheid zeggen. Daarom biedt Paul Lam per rijbewijs meerdere pakketten aan, zodat er altijd voor iedereen een pakket op maat is. Wij willen je namelijk graag goed op weg helpen met het behalen van je rijbewijs. Onze instructeurs staan dagelijks voor je klaar en zullen er alles aan doen om jou te begeleiden met het behalen van je rijbewijs. Rijschool Paul Lam biedt onder andere rijlessen aan voor de auto, motor, bus, vrachtwagen en brommer. Ook verzorgen wij theorie cursussen voor bijvoorbeeld de auto of de motor. Kies hieronder het rijbewijs waarvoor je wilt gaan lessen bij onze rijschool in Nijmegen.

Auto
Rijbewijs B

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om je autorijbewijs te halen. Je hebt al een overstappakket vanaf €462,-.

Lees meer

Auto met aanhanger
Rijbewijs BE

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om rijbewijs BE te halen. Je hebt al een startpakket vanaf €564,-.

Lees meer

Motor
Rijbewijs A

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om rijbewijs A te halen. Je hebt al een startpakket vanaf €689,-.

Lees meer

Brommer
Rijbewijs AM

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om je bromfiets rijbewijs te halen. Je hebt al een basispakket voor €294,-.

Lees meer

Vrachtwagen
Rijbewijs C

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om je vrachtauto rijbewijs te halen.

Lees meer

Vrachtwagen met aanhanger
Rijbewijs CE

Verkeersschool Paul Lam biedt de mogelijkheid om je vrachtauto met aanhanger rijbewijs te halen.

Lees meer

Autobus
Rijbewijs D

Verkeersschool Paul Lam biedt diverse mogelijkheden om je autobus rijbewijs te halen.

Lees meer

Taxi
Chauffeurskaart

Verkeersschool Paul Lam biedt de mogelijkheid om zowel een beperkte als volledige chauffeurskaart te behalen. Je hebt al een startpakket vanaf €538,-.

Lees meer

Motorboten
Klein vaarbewijs

Vanaf maart 2017 gaat Paul Lam de opleiding voor klein vaarbewijs aanbieden! Meer informatie volgt snel!

Lees meer

Oefeningen
Online 3D theorie

Voor een aanvulling op je theorieboek is er ook online 3D theorie. Wees extra goed voorbereid op je theorie-examen door het aanschaffen van deze extra mogelijkheid!

Lees meer

Super fijne rijschool

Na 3 jaar getrapt A examen voor de motor gedaan. Een aantal lessen bij Tim gehad die hele fijne, duidelijke feedback geeft. Ik kon bespreken dat ik last had om te falen en dat werd goed opgepakt. Verder is de [...]
- Nijmegen - 22 november 2022

Instructeurs en mensen aan de balie: vriendelijk en kundig

Duidelijke lessen van vriendelijke, motiverende instructeurs. Enige verbeterpunt: Een online leskaart past beter bij deze tijd.
- Wijchen - 19 november 2022

Super enthousiaste en deskundige instructeurs, gewoon de beste rijschool van Nijmegen en omstreken!

Heb met enorm veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Paul Lam. Vijfentwintig jaar geleden haalde ik er al mijn autorijbewijs. De vier instructeurs die ik heb gehad waren super enthousiast en deskundig en vulden elkaar goed aan. Het is [...]
- Wijchen - 8 november 2022

Fantastisch

Prettige rijschool met goede instructeurs! Heb met veel plezier motorlessen gevolgd en heb alle examens in één keer gehaald. Kan deze rijschool van harte aanbevelen! :)
- Nijmegen - 12 oktober 2022

Gezellige rijschool waar alles kan

Ze zijn heel meedenkend en flexibel, de dames van kantoor doen hun uiterste best om de lessen op de fijnste momenten in te plannen. De instructeurs zijn absoluut capabel en door wisselende instructeurs, krijg je op verschillende manieren feedback, wat [...]
- Nijmegen - 9 oktober 2022

GE-WEL-DIG!

Erg goede ervaring met deze rijschool. Ik heb hier mijn motorrijlessen gevolgd. Ben voor alle examens in 1 x geslaagd. De instructeurs zijn eerlijk en realistisch in wat zij denken dat je nodig hebt OOK als er een les minder [...]
- Nijmegen - 8 oktober 2022

Geweldig, duidelijk en snel mijn motorrijbewijs

Ik heb binnen 18 lessen mijn voertuig beheersing en rij examen op de weg behaald, de instructeurs waren alle 3 heel vriendelijk, duidelijk erg ervaren en snapte ook waarom je iets deed en hoe je dit kon aan/af leren.
- Nijmegen - 8 oktober 2022

Geweldig

Gezellige maar ook serieuze rijlessen.
- Malden - 7 september 2022

Gekregen waar ik voor gekomen ben

Ik kwam bij deze rijschool met 1 doel: Mijn autorijbewijs halen. En dat is dankzij Paul Lam prima gelukt! Gezellige rijlessen, goed te bereiken, topservice!
- Nijmegen - 20 augustus 2022

Zeer vriendelijk en professioneel

Ik heb meerdere rijbewijzen gehaald bij Paul Lam. Personeel is altijd ontzettend vriendelijk en zeer kundig.
- Groesbeek - 17 augustus 2022